Пошуковий запит: (<.>A=Кузьменко І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кузьменко І. М. Експериментальне вивчення особливостей руху плівки води в структурі сітки [Електронний ресурс] / І. М. Кузьменко, О. С. Крячок // Наукові вісті Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". - 2012. - № 5. - С. 40-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NVKPI_2012_5_7 Експериментально вивчено вплив на товщину плівки на сітчастій поверхні характеристик сітки, конструкції зрошувача та густини зрошення. Дослідження проведено шляхом зрошення сітчастої поверхні водою, що подавалася через зрошувач певного типу за відсутності потоку повітря. Товщину плівки на сітці визначено емпірично через визначення кількості утримуваної води. Остання встановлювалася за допомогою методу відсікання, відносна похибка експерименту не перевищує 6 %. Встановлено, що зростання густини зрошення сітки приводить до відповідного збільшення товщини плівки рідини відповідно до товщини плівки за формулою Нуссельта. Застосування сітчастих матеріалів з мінімальними геометричними розмірами веде до утворення надтонких плівок. Товщина плівки рідини за струменевого зрошення зменшується у порівнянні з переливним. Рекомендовано конструкцію струменевого зрошувача з отворами, діаметр яких відповідає технологічності виготовлення, а один отвір зрошувача припадає на 50 мм фізично зрошуваної поверхні сітки. Рух плівки на сітці є рухом потоку в структурі сітки і відповідає омиванню циліндра потоком рідини.
|
2. |
Кузьменко І. Харчова та біологічна цінність овочево-фруктових консервів [Електронний ресурс] / І. Кузьменко, І. Гончарова // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 139-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_19 Обгрунтовано технологію виготовлення овочево-фруктових консервів за новою рецептурою, інгредієнтами якої є гарбуз, айва та залива з журавлиною. Наведено результати органолептичної оцінки, дослідження харчової та біологічної цінності сировини й готових консервів після тривалого зберігання. Встановлено, що нові консерви характеризуються високими органолептичними властивостями, а збереженість вітаміну C у порівнянні зі свіжою сировиною становить 22,6, <$E beta>-каротину - 58,3, поліфенольних сполук - 68,6 %.
|
3. |
Орлова Н. Харчова цінність консервів із кабачків та аличі [Електронний ресурс] / Н. Орлова, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 93-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_11 Обгрунтовано формування споживних властивостей натуральних консервів із кабачків та аличі. Наведено результати дослідження органолептичних властивостей, харчової цінності сировини й готових консервів після тривалого зберігання. Встановлено, що продукти мають якісно нові харчосмакові властивості й відрізняються достатньо високою харчовою цінністю.
|
4. |
Орлова Н. Безпечність овочево-фруктових консервів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Казаченко, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 162-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_19 Наведено результати дослідження показників безпечності нових консервів із кабачків і аличі та консервів із гарбузів і айви після тривалого зберігання. Розкрито вплив удосконаленого способу одержання овочево-фруктових консервів на їх безпечність.
|
5. |
Уланчук В. С. Економіко-математична модель формування конкурентоспроможної стратегії виробництва зерна [Електронний ресурс] / В. С. Уланчук, І. В. Кузьменко // Економічні науки. Cер. : Облік і фінанси. - 2012. - Вип. 9(3). - С. 412-419. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecnof_2012_9(3)__59
|
6. |
Кузьменко І. В. Земля Херсонщини в біографії Давида Бурлюка [Електронний ресурс] / І. В. Кузьменко // Чорноморський літопис. - 2012. - Вип. 5. - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chl_2012_5_11
|
7. |
Кузьменко І. В. Таврійський період становлення українського авангардного руху [Електронний ресурс] / І. В. Кузьменко // Наукові праці [Чорноморського державного університету імені Петра Могили]. Сер. : Історія. - 2011. - Т. 147, Вип. 134. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npchdui_2011_147_134_6
|
8. |
Кузьменко І. В. Херсонщина в історії українсько-російського авангарду [Електронний ресурс] / І. В. Кузьменко // Наукові праці [Чорноморського державного університету імені Петра Могили]. Сер. : Історія. - 2012. - Т. 180, Вип. 168. - С. 125-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npchdui_2012_180_168_25
|
9. |
Кузьменко І. Тенденції розвитку ринку консервованої плодоовочевої продукції України [Електронний ресурс] / І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 30-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_5 Наведено характеристику плодоовочевої консервної галузі України. Розглянуто структурний асортимент, обсяги виробництва й споживання продукції плодоовочевої промисловості. Проаналізовано структуру та тенденції експорту-імпорту консервованої плодоовочевої продукції.
|
10. |
Кузьменко І. С. Використання ІР-телефонії в інфраструктурі мережі та особливості її захисту від посягань зловмисників [Електронний ресурс] / І. С. Кузьменко, Ю. І. Грицюк // Вісник Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". Сер. : Радіотехніка. Радіоапаратобудування. - 2013. - Вип. 55. - С. 135-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKPI_rr_2013_55_16
|
11. |
Грицюк Ю. І. Комплексне оцінювання проектів впровадження системи захисту інформації [Електронний ресурс] / Ю. І. Грицюк, І. С. Кузьменко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Автоматика, вимірювання та керування. - 2013. - № 774. - С. 39-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULP_2013_774_9 Проаналізовано метод комплексного оцінювання проектів впровадження системи захисту інформації, які базуються на формуванні відповідного показника, значення якого в агрегованому вигляді відображає певні цілі вибраної стратегії управління інформаційною безпекою. З'ясовано, що серед осіб, які приймають остаточні рішення, значну популярність набув метод формування показника комплексного оцінювання проектів на основі побудови ієрархічної структури (дерева) критеріїв. На кожному рівні цієї ієрархії будується показник агрегованого оцінювання критеріїв попереднього рівня. Особливістю ієрархічної структури є агрегування в кожному вузлі дерева лише двох критеріїв чи показників їх оцінювання, що є основною перевагою цього методу.
|
12. |
Гоженко А. І. Шляхи реформування викладання патологічної фізіології [Електронний ресурс] / А. І. Гоженко, О. О. Свірський, Л. Г. Коваленко, С. Г. Котюжинска, В. П. Бабій, І. А. Кузьменко // Патологія. - 2008. - Т. 5, № 3. - С. 74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pathology_2008_5_3_56
|
13. |
Карпов О. В. Багатоцільовий навчальний лабораторний комплекс [Електронний ресурс] / О. В. Карпов, І. О. Кузьменко, Г. О. Мірських // Вісник Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". Сер. : Радіотехніка. Радіоапаратобудування. - 2009. - Вип. 39. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKPI_rr_2009_39_28
|
14. |
Кузьменко І. О. Факторна структура функціонального стану сенсорних систем школярів 8-9-х класів [Електронний ресурс] / І. О. Кузьменко // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Сер. : Педагогічні науки. Фізичне виховання та спорт. - 2014. - Вип. 118(3). - С. 158-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VchdpuPN_2014_118(3)__41
|
15. |
Кузьменко І. В. Інтенсифікація зерновиробництва як основний напрям підвищення конкурентоспроможності [Електронний ресурс] / І. В. Кузьменко // Економіка АПК. - 2015. - № 1. - С. 121-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/E_apk_2015_1_20
|
16. |
Кузьменко І. Вплив спеціально спрямованих вправ на функціональний стан тактильного аналізатора школярів 10-15 років [Електронний ресурс] / І. Кузьменко // Спортивний вісник Придніпров'я. - 2011. - № 2. - С. 134-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svp_2011_2_37
|
17. |
Кузьменко І. В. Теоретичні засади російсько-українського авангарду в творах його засновників та ідеологів [Електронний ресурс] / І. В. Кузьменко // Історичний архів. - 2011. - Вип. 7. - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ians_2011_7_7
|
18. |
Кузьменко І. М. Комп’ютерне моделювання руху повітря по каналу насадки з використанням пакету Ansys Fluent [Електронний ресурс] / І. М. Кузьменко // Математичне та комп'ютерне моделювання. Сер. : Технічні науки. - 2014. - Вип. 11. - С. 72-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mtkm_tekh_2014_11_10 У пакеті ANSYS Fluent виконано комп’ютерне моделювання руху повітря в каналі насадки. Зазначено, що для верифікації моделі результати порівнювалися з експериментальними даними Нікурадзе за турбулентного руху в каналі. Шляхом моделювання визначено товщину граничного шару та рекомендовано конструктивне розміщення каналів з мінімальною товщиною граничного шару.Modeling of air motion in channel of regular packing made using package ANSYS Fluent. The results were compared with experimental data for Nikuradze turbulent motion in the channel at the verification of model. The thickness of the boundary layer and recommended constructive placement channels with a minimum thickness of the boundary layer is determined from the model.
|
19. |
Кузьменко І. М. Моделювання роботи контактних тепломасообмінних апаратів широкого призначення [Електронний ресурс] / І. М. Кузьменко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 49-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__12
|
20. |
Ажиппо О. Факторна структура функціонального стану сенсорних систем учнів 6-х класів [Електронний ресурс] / О. Ажиппо, І. Кузьменко // Спортивна наука України. - 2015. - № 1. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SNU_2015_1_3
|
| |