Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (4)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Поперечний А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Поперечний А. М. 
Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, С. О. Боровков, Н. С. Чехова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 172-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 561.094 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Поперечний А. М. 
Дослідження фізико-механічних характеристик кісточок абрикосу [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, І. В. Жданов, Н. О. Миронова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 74-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 549.005 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Поперечний А. М. 
Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, І. В. Жданов, С. Ю. Попова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 391-398. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_64
Попередній перегляд:   Завантажити - 242.648 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Поперечний А. М. 
Експериментальне дослідження процесу подрібнення плодових кісточок [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, В. Г. Корнійчук, І. В. Жданов, Н. О. Миронова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 477.133 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Поперечний А. М. 
Гідродинаміка і кінетика конвективного сушіння барбарису [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, В. Г. Корнійчук, К. В. Курянов, Д. А. Гордійчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 109-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 671.522 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Поперечний А. М. 
Визначення впливу технологічних параметрів на кінетику конвективного сушіння напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, В. Г. Корнійчук, Н. В. Кравченко, В. Калараш // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 108-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__29
Попередній перегляд:   Завантажити - 439.111 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Поперечний А. М. 
Сушіння насіння гарбуза в сушарці псевдозрідженого шару [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, В. Г. Корнійчук, О. Г. Подзіраєв // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 111-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__30
Попередній перегляд:   Завантажити - 525.971 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Поперечний А. М. 
Сушіння насіння соняшнику у віброкиплячому шарі при радіаційному теплопідведенні [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, І. В. Жданов, А. В. Шульга // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 201-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__52
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.557 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Поперечний А. М. 
Визначення оптимального температурного режиму сушіння топінамбура у відцентровому псевдозрідженому шарі [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, І. В. Жданов, Ю. В. Асманова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.269 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Поперечний А. М. 
Кінетика конвективного сушіння дріжджів на інерті [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, В. І. Павлов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 46-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 383.799 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Поперечний А. М. 
Моделювання процесу сушіння картоплі та моркви у відцентровому псевдозрідженому шарі [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, І. В. Жданов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 125-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__31
Попередній перегляд:   Завантажити - 813.592 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Поперечний А. М. 
Енергоефективність конвективного сушіння грибів [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, В. А. Гніцевич, В. Г. Корнійчук, А. В. Слащева, Н. С. Чехова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 299-303. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__76
Попередній перегляд:   Завантажити - 831.814 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Поперечний А. М. 
Радіаційне сушіння пюре з картопляних відходів [Електронний ресурс] / А. М. Поперечний, С. К. Ільдірова, І. В. Жданов, С. Ю. Попова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 135-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2011_1_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.337 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського