Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (47)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (41)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Дробот В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Дробот В. О. 
Відображення сучасних ознак мирової юстиції у Судних грамотах XIV–XV століть [Електронний ресурс] / В. О. Дробот // Публічне право. - 2013. - № 2. - С. 301-306. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pp_2013_2_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 116.381 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Дробот В. 
Мирові суди другої половини XVI століття [Електронний ресурс] / В. Дробот // Вісник Національної академії прокуратури України. - 2013. - № 2. - С. 112-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnapu_2013_2_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 170.569 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Мороз О. В. 
Альтернативні інвестиційні ресурси оновлення та розширення підприємств міського пасажирського автотранспорту [Електронний ресурс] / О. В. Мороз, В. С. Дробот, Ю. Р. Пахомова // Вісник Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Сер. : Економічні науки. - 2013. - Вип. 4. - С. 59-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknek_2013_4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 245.794 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Дробот В. А. 
Сучасний стан санаторно-курортної діяльності в Україні [Електронний ресурс] / В. А. Дробот // Управління розвитком. - 2013. - № 21. - С. 143-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2013_21_59
Попередній перегляд:   Завантажити - 450.24 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Дробот В. І. 
Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, А. Б. Семенова // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 538.121 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Писарець О. П. 
Вплив комплексних поліпшувачів на технологічний процес та якість виробів з кукурудзяним борошном [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 571.3 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Дробот В. О. 
Мирова юстиція в кримінальному провадженні Федеративної Республіки Німеччини [Електронний ресурс] / В. О. Дробот // Часопис Київського університету права. - 2013. - № 4. - С. 303-306. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chkup_2013_4_74
Попередній перегляд:   Завантажити - 105.497 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Дробот В. 
Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні [Електронний ресурс] / В. Дробот, А. Грищенко // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 347-353. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 365.719 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Дробот В. О. 
Модель мирової юстиції в Сполучених Штатах Америки [Електронний ресурс] / В. О. Дробот // Держава і право. Юридичні і політичні науки. - 2013. - Вип. 61. - С. 294-300. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dip_2013_61_47
Попередній перегляд:   Завантажити - 170.789 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Ігнатченко Д. Ю. 
Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників [Електронний ресурс] / Д. Ю. Ігнатченко, В. І. Дробот, В. В. Фоменко, А. Д. Прокопенко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 26-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 388.856 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Дробот В. І. 
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Ю. В. Бондаренко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 56-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 251.538 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Дробот В. І. 
Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 77-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 352.53 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Дробот В. І. 
Фруктоза – перспективний цукрозамінник в технології діабетичних хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. та ін. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 4. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 934.29 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Грищенко А. М. 
Технологічні властивості безглютенових видів сировини [Електронний ресурс] / А. М. Грищенко, В. І. Дробот // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 162-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__40
Попередній перегляд:   Завантажити - 776.97 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Гордієнко Т. В. 
Білково-пшеничний хліб із гречаним борошном [Електронний ресурс] / Т. В. Гордієнко, А. Б. Семенова, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 143-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__35
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.656 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Дробот В. І. 
Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, О. Д. Тесля // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 111-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__33
Попередній перегляд:   Завантажити - 205.53 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Дробот В. І. 
Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 164-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__40
Попередній перегляд:   Завантажити - 180.477 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Дробот В. І. 
Дослідження впливу шроту льону на якість хліба [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 1. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 379.301 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Дробот В. П. 
Про доцільність приведення редакції ст. 154 КК України у відповідність з сучасним станом соціально-економічного життя суспільства [Електронний ресурс] / В. П. Дробот // Вісник Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка. - 2013. - Вип. 3. - С. 88-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlduvs_2013_3_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 221.118 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Писарець О. П. 
Структурно-механічні властивості тіста з композиційної суміші, що містить в своєму складі кукурудзяне борошно [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, І. В. Голінка, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 280.285 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського