РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (47)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (43)
Пошуковий запит: (<.>A=Дробот В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Березюк А. Н. Влияние пластификаторов ТОП на морозостойкость бетона. — 2001 // Вісн. Придніпр. держ. акад. буд-ва та архіт.
2.

Березюк А. Н. Исследование характеристик компонентов связующих и влияния дисперсности наполнителя на них. — 2001 // Вісн. Придніпр. держ. акад. буд-ва та архіт.
3.

Дробот В. І. Удосконалення страхування ризиків сільськогосподарського виробництва. — 2001 // Наук. вісн. Нац. аграр. ун-ту.
4.

Дробот В. І. Бізнес-план розвитку сільськогосподарського підприємства : Навч. посіб. для підгот. фахівців екон. спец. в аграр. вищ. навч. закл. — К.: Мета, 2003
5.

Дробот В. І. Економічний довідник аграрника. — К.: Преса України, 2003
6.

Бірюкова О. О. Річна звітність сільськогосподарських підприємств (випуск 2003 року). — К.: ІАЕ, 2003
7.

Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва : Підруч. — К.: Техніка, 2006
8.

Кирницький С. Р. Визначення трансформаційної здатності ресурсів при виробництві товарної зернової продукції на півдні України. — 2003 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
9.

Дробот В. І. Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Дробот В. І. Вплив тривалості заморожування на вміст цукрів у тістових напівфабрикатах після розморожування та вистоювання. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Дробот В. І. Дослідження дискретно-імпульсного вводу енергії в суспензіях хлібопекарських дріжджів. — 2007 // Харч. пром-сть.
12.

Суха Н. А. Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Бондаренко Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Дробот В. І. Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Дробот В. І. Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Христенко О. В. З турботою про хворих на цукровий діабет. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Тесля О. Д. Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
18.

Михонік Л. А. Хліб з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Дробот В. І. Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : навч. посіб. для студ. ВНЗ, що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: Кондор, 2010
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського