Пошуковий запит: (<.>A=Лебська Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Лебська Т. Порівняльний аналіз харчової та біологічної цінності мідій різних морів [Електронний ресурс] / Т. Лебська, І. Курбатова // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 108-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_19
|
2. |
Лебська Т. Особливості хімічного складу та перспективи використання біологічно активної добавки "Сквамарин" [Електронний ресурс] / Т. Лебська, Л. Григор’єва, П. Карповець // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_11
|
3. |
Лебська Т. Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром [Електронний ресурс] / Т. Лебська, О. Коваль, С. Козлова // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_20
|
4. |
Лебська Т. К. Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів [Електронний ресурс] / Т. К. Лебська, С. Л. Козлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 300-308. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_53
|
5. |
Голембовська Н. Харчова цінність коропа і товстолобика осіннього вилову [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_5
|
6. |
Голембовська Н. Розвиток ринку рибних продуктів в Україні [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_3
|
7. |
Очколяс О. Вершкове масло з покращеним мiнеральним складом [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Т. Лебська, Л. Тищенко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_7
|
8. |
Голембовська Н. В. Характеристика пряно-ароматичних коренеплодів [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська, Т. К. Лебська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__17
|
9. |
Яблонська О. В. Мікробіологічні показники якості фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів на основі прісноводних та морських гідро біонтів [Електронний ресурс] / О. В. Яблонська, Т. К. Лебська, С. Л. Козлова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 291-296. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__58
|
10. |
Міхнєва Є. Г. Вплив органічних кислот і пепсину на органолептичні й структурно-механічні властивості м'язової тканини молюсків [Електронний ресурс] / Є. Г. Міхнєва, Т. К. Лебська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 95-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__19
|
11. |
Голембовська Н. Використання прісноводної риби у складі пресервів [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, А. Гончарук, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_3_8
|
12. |
Лебська Т. Харчова цінність коропа Cyprinus Carpio і товстолобика Hypophtalmichthys spp осіннього вилову [Електронний ресурс] / Т. Лебська, Н. Голембовська // Техніка і технології АПК. - 2014. - № 5. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titapk_2014_5_10
|
13. |
Голембовська Н. Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_4_8
|
14. |
Очколяс О. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 149–158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_18 Обгрунтовано доцільність створення нових видів масла вершкового із використанням наповнювачів із морських водоростей. Установлено, що додавання ламінарії, фукусу, спіруліни та цистозіри до рецептури масла вершкового сприяє підвищенню його харчової цінності завдяки покращанню макро- та мікроелементного складу, а саме - збагаченню йодом і селеном.
|
15. |
Лебська Т. Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями [Електронний ресурс] / Т. Лебська, О. Очколяс // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 109–116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_15 Наведено результати сенсорного аналізу вершкового масла з морськими водоростями методом профілю флейвору. Показано доцільність його застосування для оцінки загального враження вершкового масла з наповнювачами. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу.
|
16. |
Очколяс О. Стан і перспективи розвитку ринку вершкового масла в Україні [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_3
|
17. |
Менчинська А. А. Біологічна цінність білків ікри мойви та сазану [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_3
|
18. |
Голембовська Н. Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Тваринництво України. - 2016. - № 11-12. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2016_11-12_14
|
19. |
Менчинська А. А. Встановлення режимів термічної обробки ікри прісноводної риби для підвищення її мікробіологічної безпеки [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, О. В. Яблонська, Т. К. Лебська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 119-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_27
|
20. |
Менчинська А. Як подолати кризу в рибній галузі України [Електронний ресурс] / А. Менчинська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_4
|
| |