Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (23)Реферативна база даних (12)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Малежик І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Малежик І. Ф. 
Аналітичний розрахунок процесу ректифікації суміші етанол—вода [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 4. - С. 153-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_4_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 765.202 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Марценюк О. С. 
Кафедра процесів і апаратів харчових виробництв НУХТ. Досягнення наукової школи професора В.М. Стабнікова [Електронний ресурс] / О. С. Марценюк, О. Ю. Шевченко, І. Ф. Малежик, В. Л. Зав`ялов // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 78-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 927.256 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Малежик І. Ф. 
Дослідження кінетики комбінованого методу сушіння грибів гливи [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький, Т. В. Бурлака, Л. В. Стрельченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 842.905 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Малежик І. Ф. 
Дослідження процесу НВЧ-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 748.923 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Дубковецький І. В. 
Дослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробів [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 715.034 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Дубковецький І. В. 
Дослідження кінетики процесу сушіння груш комбінованим енергопідведенням [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, О. О. Шевчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 831.327 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Малежик І. Ф. 
Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 333.099 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Малежик І. Ф. 
Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 203-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_28
Проаналізовано хімічний склад і технологічні характеристики сучасних сортів картоплі, вибрано сорти, хімічний склад і технологічні особливості яких можуть забезпечити найкращі якісні показники готового продукту під час сушіння. Удосконалено технологію сушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Одержано математичну залежність для розрахунку процесу сушіння картоплі.
Попередній перегляд:   Завантажити - 403.555 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Дубковецький І. В. 
Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 79-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__22
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.375 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Дубковецький І. В. 
Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 628.42 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Дубковецький І. В. 
Дослідження антиаксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 92-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 325.834 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Зав’ялов В. Л. 
Дослідженння зовнішнього масообміну в умовах віброекстрагування із рослинної сировини [Електронний ресурс] / В. Л. Зав’ялов, І. Ф. Малежик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 95-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__26
Попередній перегляд:   Завантажити - 446.383 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Бурлака Т. В. 
Аналіз процесу сушіння грибів конвективним способом [Електронний ресурс] / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 53-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 913.414 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Дубковецький І. В. 
Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.837 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Дубковецький І. В. 
Зміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушіння [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.157 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Малежик І. Ф. 
Масоперенос неполярних рідин дисперсіями мінералів [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, В. В. Манк, О. В. Точкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 228.531 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Стрельченко Л. В. 
Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, Р. А. Коломієць // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 532.159 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Бурлака Т. В. 
Дослідження сушіння культивованих грибів різними інфрачервоними випромінювачами [Електронний ресурс] / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 669.484 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Дубковецький І. В. 
Дослідження кінетики конвективно-терморадіаційного сушіння глоду [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Л. В. Стрельченко, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 965.636 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Стрельченко Л. В. 
Дослідження процесу сушіння білків соєвого концентрату "Pro-Vo КМ", "Белкотон С 95" та їх комбінації конвективно-терморадіаційним способом [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, Р. А. Коломієць // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.515 Mb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського