Пошуковий запит: (<.>A=Малежик І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Малежик І. Ф. Аналітичний розрахунок процесу ректифікації суміші етанол—вода [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 4. - С. 153-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_4_18
|
2. |
Марценюк О. С. Кафедра процесів і апаратів харчових виробництв НУХТ. Досягнення наукової школи професора В.М. Стабнікова [Електронний ресурс] / О. С. Марценюк, О. Ю. Шевченко, І. Ф. Малежик, В. Л. Зав`ялов // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 78-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_16
|
3. |
Малежик І. Ф. Дослідження кінетики комбінованого методу сушіння грибів гливи [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький, Т. В. Бурлака, Л. В. Стрельченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__12
|
4. |
Малежик І. Ф. Дослідження процесу НВЧ-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__13
|
5. |
Дубковецький І. В. Дослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробів [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__14
|
6. |
Дубковецький І. В. Дослідження кінетики процесу сушіння груш комбінованим енергопідведенням [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, О. О. Шевчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__15
|
7. |
Малежик І. Ф. Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_23
|
8. |
Малежик І. Ф. Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 203-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_28 Проаналізовано хімічний склад і технологічні характеристики сучасних сортів картоплі, вибрано сорти, хімічний склад і технологічні особливості яких можуть забезпечити найкращі якісні показники готового продукту під час сушіння. Удосконалено технологію сушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Одержано математичну залежність для розрахунку процесу сушіння картоплі.
|
9. |
Дубковецький І. В. Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 79-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__22
|
10. |
Дубковецький І. В. Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__24
|
11. |
Дубковецький І. В. Дослідження антиаксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 92-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__25
|
12. |
Зав’ялов В. Л. Дослідженння зовнішнього масообміну в умовах віброекстрагування із рослинної сировини [Електронний ресурс] / В. Л. Зав’ялов, І. Ф. Малежик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 95-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__26
|
13. |
Бурлака Т. В. Аналіз процесу сушіння грибів конвективним способом [Електронний ресурс] / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 53-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__14
|
14. |
Дубковецький І. В. Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__15
|
15. |
Дубковецький І. В. Зміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушіння [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__16
|
16. |
Малежик І. Ф. Масоперенос неполярних рідин дисперсіями мінералів [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, В. В. Манк, О. В. Точкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_9
|
17. |
Стрельченко Л. В. Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, Р. А. Коломієць // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_30
|
18. |
Бурлака Т. В. Дослідження сушіння культивованих грибів різними інфрачервоними випромінювачами [Електронний ресурс] / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__5
|
19. |
Дубковецький І. В. Дослідження кінетики конвективно-терморадіаційного сушіння глоду [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Л. В. Стрельченко, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__6
|
20. |
Стрельченко Л. В. Дослідження процесу сушіння білків соєвого концентрату "Pro-Vo КМ", "Белкотон С 95" та їх комбінації конвективно-терморадіаційним способом [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, Р. А. Коломієць // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__7
|
| |