Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Івашків Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Бомба М. Я. Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України [Електронний ресурс] / М. Я. Бомба, Л. Я. Івашків // Вісник Національної академії наук України. - 2013. - № 6. - С. 32-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vnanu_2013_6_6 Розглянуто теоретичні та прикладні аспекти створення екологічно безпечних продуктів харчування. Проаналізовано екологічні проблеми їх виробництва в єдиному циклі: грунт - вода - продукт - людина. Окреслено пріоритетні напрями впровадження продуктів функціонального призначення в раціон різних верств населення, визначено категорії споживачів, які в першу чергу потребують здорового харчування.
| 2. |
Бомба М. Я. Безпека і якість продуктів харчування як важлива складова національної безпеки України [Електронний ресурс] / М. Я. Бомба, Л. Я. Івашків // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. серія економічна. - 2012. - Вип. 1. - С. 172-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvldu_e_2012_1_20
| 3. |
Бомба М. Я. Генетично модифікована продукція та небезпека її використання на ринку продуктів України [Електронний ресурс] / М. Я. Бомба, А. Є. Шах, Л. Я. Івашків, Л. В. Шах, В. І. Семанюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__7
| 4. |
Тринько Р. І. Діагностика ставлення споживачів Львівщини до виробництва і споживання органічних продуктів харчування [Електронний ресурс] / Р. І. Тринько, М. Я. Бомба, Л. Я. Івашків, О. М. Вівчарук // Вісник аграрної науки. - 2015. - № 3. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2015_3_14
|
|
|