Наукова періодика України | Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка | ||
Господаренко Г. М. Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти / Г. М. Господаренко, В. В. Любич, В. В. Желєзна, І. Ф. Улянич // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 124-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_19 В результаті проведених досліджень встановлено, що якість хліба із борошна зерна пшениці спельти найбільше залежить від її сорту та лінії. Найвищу якість має хліб, отриманий з борошна сорту Зоря України, ліній LPP 3132, NAK34/12-2 і TV 1100. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Господаренко Г. М. Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти / Г. М. Господаренко, В. В. Любич, В. В. Желєзна, І. Ф. Улянич // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 124-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |