Пошуковий запит: (<.>U=П817.11$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Яворська О.В. Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса курчат, виробленого при стимуляції їх росту та розвитку : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2004. — 20 с.: табл. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Бусол Л. В. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів при застосуванні нанокомпозиту порошка феромагнетика : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — К., 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Шарай Я.М. Ветеринарно-санітарна експертиза свинини при хронічному катаральному гастриті : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.06. — Л., 2000. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Фоміна М.В. Ветеринарно-санітарна експертиза свинини, виробленої в умовах дефіциту заліза та його корекції : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Фаріонік Т.В. Ветеринарно-санітарна експертиза яловичини, виробленої в умовах дефіциту мікроелементів (Fe, Cu, Mn, Co, Zn) зони Лісостепу Вінничини : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
6. |
Безсмертний В.М. Ветеринарно-санітарна оцінка і удосконалення технології підвищення якості м'яса птиці при аскаридіозі з використанням побічної сировини і відходів м'ясокомбінатів : Автореф. дис... д-ра вет. наук: 16.00.06. — О., 1999. — 31 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Горобей О.М. Ветеринарно-санітарна оцінка м'ясопродуктів, що реалізуються на ринках, та заходи з підвищення їх якості : Автореф. дис. канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2003. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Тирсіна Ю.М. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою некатегорійного молодняку великої рогатої худоби : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — К., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Ковальчук Р.Л. Ветеринарно-санітарна та якісна оцінка яловичини за відгодівлі бугайців кормами, збагаченими гуматом натрію та метіонатами кобальту і йоду : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2007. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Кравчук В.В. Критерії оцінки якості м'яса : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — К., 2009. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Сергєєв О.О. Підвищення вірогідності телевізійних засобів контролю м'ясопродуктів на трихінельоз : Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.11.13. — К., 2003. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Олійник Л.В. Система моніторингу, контролю і профілактики токсикоінфекцій сальмонельозної та ешерихіозної етіології : Автореф. дис... д-ра вет. наук: 16.00.09. — Л., 2004. — 33 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Щербакова Н. С. Фармакологічний вплив Бі-септиму на м'ясну продуктивність курей при паразитоценозі ешерихіозу з еймеріозом : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.04. — Л., 2011. — 20 с.: a-табл. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Васерук Н.Я. Фізіологічний стан бугайців і ветеринарно-санітарна оцінка яловичини, виробленої в умовах підвищеного вмісту кадмію за корекції метаболізму хелатами мікроелементів та вітамінами : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09. — Л., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Гирич С.В. Якість і безпека м'ясопродуктів, отриманих в несприятливих еколого-епізоотичних умовах : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|