Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л8/9 я431(4УКР)$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.
В352966/Ч. 1
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Текст] : тези доп. веукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 23 берез. 2011 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харк. облдержадмін., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], [2011].
Ч. 1. - [2011]. - 499 с. : рис., табл. - 150 прим. - ISBN 978-966-405-198-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; "Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2011 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА739886

Актуальні проблеми харчової промисловості та підготовки кадрів для галузі [Текст] : тези доп. І Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів та молодих вчен., 31 берез. - 1 квіт. 2011 р. / ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка", Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Укр. інж.-пед. акад. ; [редкол.: канд. техн. наук, доц. Д. П. Крамаренко (голов. ред.) та ін.]. - Луганськ : ЛНУ імені Т. Шевченка, 2011. - 94 с. : рис., табл. - 200 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Крамаренко, Д. П. (голов. ред.); Дейниченко, Г. В. (ред.); Скородумова, О. Б. (ред.); "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", державний заклад; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)"Актуальні проблеми харчової промисловості та підготовки кадрів для галузі", всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених (1 ; 2011 ; Луганськ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
В354682/1
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 25 квіт. 2013 р. : [у 2 ч.] / [редкол.: О. І. Черевко та ін.] ; Харк. облдержадмін., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013 .
Ч. 1. - 2013. - 449 с. - 55 прим. - ISBN 978-966-405-283-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; "Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2013 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВС56551

Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовки кадрів [Текст] : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 24-25 квіт. 2013 р., м. Луганськ / Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Ін-т торгівлі обслуг. технологій і туризму, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Укр. інж.-пед. акад. ; [редкол.: Крамаренко Д. П. (голов. ред.) та ін.]. - Луганськ : ЛНУ ім Тараса Шевченка, 2013. - 76 с. : рис., табл. - Текст укр., рос. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Крамаренко, Д. П. (ред.); Дейниченко, Г. В. (ред.); Скородумова, О. Б. (ред.); "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", державний заклад. Інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)"Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства. Сучасні питання підготовки кадрів", всеукраїнська науково-практична конференція (2 ; 2013 ; Луганськ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
В355441/1
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол. О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін, Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 .
Ч. 1. - 2014. - 468 с. : рис., табл. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-323-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2014 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВС58694
"Актуальні проблеми хімії і хімічної технології", всеукраїнська науково-практична конференція (2014 ; Київ).
Всеукраїнська науково-практична конференція "Актуальні проблеми хімії і хімічної технології", 20-21 листопада 2014 р. [Текст] / [редкол.: С. В. Іванов та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2014. - 363 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 70 прим.
Присвяч. 130-річчю НУХТ.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Сергій В. (ред.); Мостенська, Т. Л. (ред.); Зав'ялов, В. Л. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
В355736/1
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015.
Ч. 1. - 2015. - 450 с. : рис., табл. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-360-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2015); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА794258

Збірка наукових статей магістрів "Наукові здобутки молоді - запорука стійкого розвитку держави" [Текст] : дві част. в одній кн. Ч. 1. Проблеми розвитку та сучасні аспекти якості товарів і послуг, туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: регіональні особливості. Ч. 2. Роль молоді у процесі соціально-економічних перетворень суспільства: вітчизняний та зарубіжний досвід / Київ. нац. торг.-екон. ун-т [та ін.] ; [редкол.: К. Д. Гурова (голова) та ін.]. - Харків : КНТЕУ : ХТЕІ КНТЕУ, 2015. - 255 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Наукові здобутки молоді - запорука стійкого розвитку держави. Збірка наукових статей магістрів. - Бібліогр. в кінці ст.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гурова, К. Д. (ред.); Олійник, Н. Ю. (ред.); Білецький, Е. В. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут; Бєлгородський державний технологічний університет імені В. Г. Шухова; Бєлгородський університет кооперації, економіки і праваБілоруський торгово-економічний університет споживчої кооперації (Гомель); "Проблеми розвитку та сучасні аспекти якості товарів і послуг, туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: регіональні особливості", веукраїнська науково-практична конференція молодих учених, магістрантів і студентів (2015 ; Харків); "Роль молоді у процесі соціально-економічних перетворень суспільства: вітчизняний та зарубіжний досвід", міжнародна науково-практична інтернет-конференція (2015)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
В356495/1
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 7 квіт. 2016 р. : у 2 ч. / [відп. ред. О. І. Черевко] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2016.
Ч. 1. - 2016. - 412 с. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-392-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2016 ; Харків)Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА831060
"Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості", всеукраїнська науково-практична конференція (2 ; 2018 ; Херсон).
II Всеукраїнська науково-практична конференція "Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості", 22-23 травня 2018 року [Текст] : [зб. тез доп.] / Херсон. нац. техн. ун-т, Каф. хім. технологій, експертизи та безпеки харч. продукції. - Херсон : ХНТУ, 2018. - 125 с. : рис., табл. - Текст укр., англ. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим. - ISBN 978-966-2207-58-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Херсонський національний технічний університет. Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р135721

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст] : матеріали Міжвуз. наук.-практ. семінару (м. Полтава, 18 квіт. 2019 р.) / [наук. керівник семінару В. О. Скрипник] ; [ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі"]. - Полтава : ПУЕТ, 2019. - 37, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 30 прим. - ISBN 978-966-184-342-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скрипник, В. О. (наук. керівник.); "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки"Нові технології і обладнання харчових виробництв", міжвузівський науково-практичний семінар (2019 ; Полтава)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА835394
"Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів", всеукраїнська наукова конференція (3 ; 2019 ; Дніпро).
Матеріали III Всеукраїнської наукової конференції "Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів", 10 ківтня 2019 [Текст] : [зб. доп.] / Дніпров. держ. аграр.-екон. ун-т, Дніпров. нац. ун-т ім. Олеся Гончара, ДВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : Середняк Т. К., 2019. - 140 с. : рис., табл. - Текст укр., англ., рос. - 100 прим. - ISBN 978-617-7696-98-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дніпровський державний аграрно-економічний університет (Дніпро); Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара (Дніпро); "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА835779
"Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості", всеукраїнська науково-практична конференція (3 ; 2019 ; Херсон).
III Всеукраїнська науково-практична конференція "Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості", 5-6 червня 2019 року [Текст] : [тези доп.] / Херсон. нац. техн. ун-т, Каф. хім. технологій, експертизи та безпеки харч. продукції. - Херсон : ХНТУ, 2019. - 116 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:
  

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Херсонський національний технічний університет. Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського