Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л814<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС107262 Піддубний, Володимир Антонович. Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 433 арк.: рис. - арк. 315-335Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА358206 Піддубний, Володимир Антонович. Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 47 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА694665 Соколенко, Анатолій Іванович. Інтенсифікація массообмінних процесів в харчових і мікробіологічних технологіях [Текст] / А. І. Соколенко [и др.]. - К. : Люксар, 2007. - 443 c. - Бібліогр.: с. 441-443. - ISBN 966-96176-1-8 На тит. арк. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА448619 Олішевський, Валентин Вікторович. Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Олішевський Валентин Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 42 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|