Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л814<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ДС107262
   Піддубний, Володимир Антонович.
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 433 арк.: рис. - арк. 315-335

Рубрикатор НБУВ:
 Л814 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА358206
   Піддубний, Володимир Антонович.
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 47 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л814 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА694665
Соколенко, Анатолій Іванович.
Інтенсифікація массообмінних процесів в харчових і мікробіологічних технологіях [Текст] / А. І. Соколенко [и др.]. - К. : Люксар, 2007. - 443 c. - Бібліогр.: с. 441-443. - ISBN 966-96176-1-8
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
 Л814 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА448619
Олішевський, Валентин Вікторович.
Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Олішевський Валентин Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 42 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л814 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського