Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (33)
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС101412
Кандалей, Ольга Валентинівна.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 149 арк.+ дод. - арк. 130-149

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС106925
Серік, Максим Леонідович.
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Серік Максим Леонідович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 340 арк. - арк. 177-199

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС65512
Пересічна, Світлана Михайлівна.
Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 279 арк.: рис. - арк. 158-183.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА349527
Кандалей, Ольга Валентинівна.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА359942
Москаленко, Ольга Василівна.
Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Москаленко Ольга Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА310670
Пересічна, Світлана Михайлівна.
Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА356490
Серік, Максим Леонідович.
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Серік Максим Леонідович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА744798
   Коцюмбас, І. Я.
Експертиза напівфабрикатів м'ясних та мясо-рослинних січених мікроструктурним методом [Текст] : метод. рек. / [І. Я. Коцюмбас, Г. І. Коцюмбас, О. М. Щебентовська]. - Л. : Афіша, 2011. - 80 с. : рис. - Бібліогр.: с. 78-80. - 500 прим. - ISBN 978-966-325-150-9
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Коцюмбас, Г. І.; Щебентовська, О. М.

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА397829
Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Удосконалення технології м'ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної природи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Мурликіна Наталя Віталіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС134744
Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Удосконалення технології м'ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної природи [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Мурликіна Наталя Віталіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 286 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 170-190.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :

11.
РА409908
Полупан, Валентин Вадимович.
Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Полупан Валентин Вадимович ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків, 2014. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА410549
Дроменко, Олена Борисівна.
Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дроменко Олена Борисівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА419267
Желєва, Тетяна Сергіївна.
Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Желєва Тетяна Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА796868

Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем [Текст] : монографія / [М. О. Янчева та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 153-177. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-378-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Потапов, Володимир Олексійович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА799413
Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів [Текст] : монографія / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 206 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 190-206. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-381-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА423380
   Янчева, Марина Олександрівна.
Наукове обґрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Янчева Марина Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 40 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА433454
Старосельська, Анастасія Леонідівна.
Комплексна оцінка якості та безпеки ковбасних виробів і напівфабрикатів січених [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Старосельська Анастасія Леонідівна ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харч. продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контрол. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів. - Суми, 2018. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сумський національний аграрний університет; Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА447185
Скочко, Олексій Іванович.
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Скочко Олексій Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС144021
Москаленко, Ольга Васильевна.
Технология белкового полуфабриката на основе коллагеносодержащего сырья для мясных рубленых изделий [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Москаленко Ольга Васильевна ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2008. - 283 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 267-283.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский государственный университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА453097
Ланиця, Ірина Федорівна.
Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продуктів переробки зерна амаранту [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ланиця Ірина Федорівна ; Центр. спілка спожив. товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів, 2021. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського