Пошуковий запит: (<.>U=Л929$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС48681 Гутиков, Василий Владимирович. Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 225 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС51522сл Борщевская, Марина Ильинична. Исследование и разработка органопрепаратов на основе физиологически активных комплексов амниона человека и пантов оленей [Текст] : дис... д-ра фармац. наук: 15.00.02 / Борщевская Марина Ильинична ; НАН Украины, Гос. науч. центр лекарств. средств. - Х., 1996. - 257 л. Для сл. пользования.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины; Государственный научный центр лекарственных средств (Харьков)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС81486 Волошин, Павел Валентинович. Технология комплексной пищевой добавки на основе боенской крови [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павел Валентинович ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 250 л. - Библиогр.: л. 165-186Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС105969 Подворчан, Дмитро Євгенійович. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Подворчан Дмитро Євгенійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 183 арк. + дод. (без паг.). - арк. 164-183Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС56584 Черевко, Александр Иванович. Научные основы и аппаратурное оформление безотходной переработки костного сырья в продукты питания [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 ; 05.18.12 / Черевко Александр Иванович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 509 л.+ 256 л. прил. Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС100330 Білонога, Юрій Львович. Інтенсифікація та оптимізація тепломасообмінних процесів при виробництві органопрепаратів і переробці вторинної сировини м'ясокомбінатів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Білонога Юрій Львович ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2006. - 360 арк. - арк. 323-343Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА293546сл Борщевська, Марина Іллінічна. Дослідження і розробка органопрепаратів на основі фізіологічно активних комплексів амніону людини та пантів оленів [Текст] : автореф. дис... д-ра фармацевт. наук: 15.00.02 / Борщевська Марина Іллінічна ; НАН України, Держ. наук. центр лікар. засобів. - Х., 1996. - 42 с. Для сл. користуванняРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Державний науковий центр лікарських засобів (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА347289 Білонога, Юрій Львович. Інтенсифікація та оптимізація тепломасообмінних процесів при виробництві органопрепаратів і переробці вторинної сировини м'ясокомбінатів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Ю.Л.Білонога ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 36 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА359962 Головко, Микола Павлович. Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА289967 Гутіков, Василь Володимирович. Технологія напівфабрикатів із крові забійних тварин з метою їх використовування у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутіков Василь Володимирович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА297643 Черевко, Олександр Іванович. Наукові основи та апаратне забезпечення безвідходної переробки кісткової сировини в продукти харчування [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 ; 05.18.12 / Черевко Олександр Іванович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 32 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА302268 Євлаш, Вікторія Владленівна. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Євлаш Вікторія Владленівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА304297 Безсмертний, Василь Маркович. Ветеринарно- санітарна оцінка і удосконалення технології підвищення якості м'яса птиці при аскаридіозі з використанням побічної сировини і відходів м'ясокомбінатів [Текст] : автореф. дис... д-ра вет. наук: 16.00.06 / Безсмертний Василь Маркович ; Одеський держ. сільськогосподарський ін-т. - О., 1999. - 31 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський державний сільськогосподарський інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА327888 Волошин, Павло Валентинович. Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павло Валентинович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА353341 Подворчан, Дмитро Євгенійович. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Подворчан Дмитро Євгенійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ВА567332 Файвишевский, Михаил Львович. Малоотходные технологии на мясокомбинатах [Текст] / М. Л. Файвишевский. - М. : Колос, 1993. - 207 с. - ISBN 5-10-001193-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА654994 Коваль, О. А.. Технологія обробки субпродуктів [Текст] / О. А. Коваль ; Агенція США з міжнародного розвитку (USAID), Корпорація з сприяння фермерському руху та агробізнесу (ACDI/VOCA). - К. : Основа, 2002. - 76 с.: рис. - (Технологія м'яса і м'ясопродуктів). - Бібліогр.: с. 74. - ISBN 966-7233-88-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Агенція США з міжнародного розвитку (USAID); Корпорація з сприяння фермерському руху та агробізнесу (ACDI/VOCA)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ1569 ДСТУ 4285:2004 Кишки. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 20 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г. (розроб.)
Видання зберігається у :
|
19. | СТ2549 ДСТУ 4459:2005 Пепсини харчові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Орлюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 17 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Орлюк, Ю (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА736127 Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія / [Черевко О. І. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-187-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |