Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л929$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС48681
Гутиков, Василий Владимирович.
Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 225 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС51522сл
Борщевская, Марина Ильинична.
Исследование и разработка органопрепаратов на основе физиологически активных комплексов амниона человека и пантов оленей [Текст] : дис... д-ра фармац. наук: 15.00.02 / Борщевская Марина Ильинична ; НАН Украины, Гос. науч. центр лекарств. средств. - Х., 1996. - 257 л.
Для сл. пользования.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Государственный научный центр лекарственных средств (Харьков)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС81486
Волошин, Павел Валентинович.
Технология комплексной пищевой добавки на основе боенской крови [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павел Валентинович ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 250 л. - Библиогр.: л. 165-186

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС105969
Подворчан, Дмитро Євгенійович.
Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Подворчан Дмитро Євгенійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 183 арк. + дод. (без паг.). - арк. 164-183

Рубрикатор НБУВ:
 Л929 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС56584
Черевко, Александр Иванович.
Научные основы и аппаратурное оформление безотходной переработки костного сырья в продукты питания [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 ; 05.18.12 / Черевко Александр Иванович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 509 л.+ 256 л. прил.
Две кн. единицы

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС100330
   Білонога, Юрій Львович.
Інтенсифікація та оптимізація тепломасообмінних процесів при виробництві органопрепаратів і переробці вторинної сировини м'ясокомбінатів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Білонога Юрій Львович ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2006. - 360 арк. - арк. 323-343

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА293546сл
   Борщевська, Марина Іллінічна.
Дослідження і розробка органопрепаратів на основі фізіологічно активних комплексів амніону людини та пантів оленів [Текст] : автореф. дис... д-ра фармацевт. наук: 15.00.02 / Борщевська Марина Іллінічна ; НАН України, Держ. наук. центр лікар. засобів. - Х., 1996. - 42 с.
Для сл. користування

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Державний науковий центр лікарських засобів (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА347289
   Білонога, Юрій Львович.
Інтенсифікація та оптимізація тепломасообмінних процесів при виробництві органопрепаратів і переробці вторинної сировини м'ясокомбінатів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Ю.Л.Білонога ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 36 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА359962
   Головко, Микола Павлович.
Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Головко Микола Павлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА289967
Гутіков, Василь Володимирович.
Технологія напівфабрикатів із крові забійних тварин з метою їх використовування у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутіков Василь Володимирович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА297643
   Черевко, Олександр Іванович.
Наукові основи та апаратне забезпечення безвідходної переробки кісткової сировини в продукти харчування [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 ; 05.18.12 / Черевко Олександр Іванович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 32 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА302268
   Євлаш, Вікторія Владленівна.
Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Євлаш Вікторія Владленівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА304297
   Безсмертний, Василь Маркович.
Ветеринарно- санітарна оцінка і удосконалення технології підвищення якості м'яса птиці при аскаридіозі з використанням побічної сировини і відходів м'ясокомбінатів [Текст] : автореф. дис... д-ра вет. наук: 16.00.06 / Безсмертний Василь Маркович ; Одеський держ. сільськогосподарський ін-т. - О., 1999. - 31 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський державний сільськогосподарський інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА327888
Волошин, Павло Валентинович.
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павло Валентинович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА353341
Подворчан, Дмитро Євгенійович.
Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Подворчан Дмитро Євгенійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л929 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА567332
Файвишевский, Михаил Львович.
Малоотходные технологии на мясокомбинатах [Текст] / М. Л. Файвишевский. - М. : Колос, 1993. - 207 с. - ISBN 5-10-001193-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л929 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА654994
Коваль, О. А..
Технологія обробки субпродуктів [Текст] / О. А. Коваль ; Агенція США з міжнародного розвитку (USAID), Корпорація з сприяння фермерському руху та агробізнесу (ACDI/VOCA). - К. : Основа, 2002. - 76 с.: рис. - (Технологія м'яса і м'ясопродуктів). - Бібліогр.: с. 74. - ISBN 966-7233-88-Х

Рубрикатор НБУВ:
 Л929 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Агенція США з міжнародного розвитку (USAID); Корпорація з сприяння фермерському руху та агробізнесу (ACDI/VOCA)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ1569
ДСТУ 4285:2004

Кишки. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 20 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г. (розроб.)

Видання зберігається у :

19.
СТ2549
ДСТУ 4459:2005

Пепсини харчові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Орлюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 17 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Орлюк, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА736127

Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія / [Черевко О. І. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-187-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського