Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.0 я73-2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
Р77903

Глобальні проблеми харчування у світі [Текст] : конспект лекцій / Київський торговельно-економічний ін-т ; сост. В. Міцик. - К. : [б.в.], 1994. - 25 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Міцик, В.Ю. (сост.); Київський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :

2.
Р93545
Березовикова, Ирина Петровна.
Основные принципы здорового питания [Текст] : лекция по курсу "Физиология питания" для студ. спец. 271200 "Технология продуктов общественного питания" / И. П. Березовикова ; Центросоюз Российской Федерации, Сибирский ун-т потребительской кооперации. - Новосибирск : Издательство СибУПК, 2001. - 17 с.: рис. - Библиогр.: с.17

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центросоюз Российской Федерации; Сибирский университет потребительской кооперации

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р97734
Эйтингон, Александр Исаакович
Основы рационального питания [Текст] : конспекты лекций / Эйтингон. Александр Исаакович ; Российская международная академия туризма - туристский ун-т. - М. : РИБ "Турист", 2001. - 46 с. - (Туристкое образование - успех карьеры)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Российская международная академия туризма - туристский университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВС38432

Фізіологія харчування [Текст] : опорний конспект лекцій / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; авт.-уклад. Н. М. Зубар [та ін.]. - 2.вид., перероб. і доп. - К. : КНТЕУ, 2003. - 201 с. - Бібліогр.: с. 196-197

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Зубар, Надія Миколаївна (авт.-уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського