Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
ДС53846
Коваленко, Валентина Алексеевна.
Функционально-технологическое обоснование нормативных микробиологических показателей продукции общественного питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Коваленко Валентина Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 252 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-9 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС56182
   Циганенко, Олег Іванович.
Еколого-гігієнічна система охорони здоров'я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра мед. наук: 03.00.16 / Циганенко Олег Іванович ; Український науковий гігієнічний центр. - К., 1994. - 359 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український науковий гігієнічний центр

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА285458
   Циганенко, Олег Іванович.
Еколого-гігієнічна система охорони здоров"я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів [Текст] : автореф.дис...д-ра мед.наук : 03.00.16 / Циганенко Олег Іванович ; Український науковий гігієнічний центр. - К., 1994. - 37 c.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український науковий гігієнічний центр

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА296587
   Коваленко, Валентина Олексіївна.
Функціонально- технологічне обгрунтування нормативних мікробіологічних показників продукції громадського харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Коваленко Валентина Олексіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВОЗ/214.70

Принципы оценки безопасности пищевых добавок и контаминантов в продуктах питания [Текст] / ЮНЕП, МОТ, ВОЗ, ФАО. - Женева : ВОЗ ; М. : Медицина, 1991. - 158 с. - (Гигиенические критерии состояния окружающей среды / Международная программа по химической безопасности, Объединенный комитет экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам ; 70). - ISBN 5-225-01850-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
ЮНЕП; МОТ; ВОЗ; ФАО; Международная программа по химической безопасности; Объединенный комитет экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

6.
WHO/23.890

High-Dose Irradiation: Wholesomeness of Food Irradiated with Doses above 10kGy [Text] : report of a Joint FAO/IAEA/WHO Study Group. - Geneva : WHO, 1999. - vi, 197 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 890). - ISBN 92 4 120890 2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

7.
ІВ231208
Šolcová, Olga.
Není éčko jako éčko [Text] / Olga Šolcová, Martina Matějková. - Praha : Středisko společných činností AV ČR, 2017. - 48 s. : obr., tab. - (Strategie AV21 / Akademie věd České republiky. Špičkový výzkum ve veřejném zájmu). - Бібліогр.: с. 48. - ISBN 978-80-200-2718-4
Výzkumný program Potraviny pro budoucnost.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Matějková, Martina; Akademie věd České republiky. Středisko společných činností"Potraviny pro budoucnost", Výzkumný program

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського