Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Просолович О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
РА347528
Просолович, Олексій Леонідович.
Проблеми співвідношення філософії історії та конкретно-історичних досліджень (на матеріалі слов'янофільської історіографії) [Текст] : автореф. дис... канд. філос. наук: 09.00.03 / Просолович Олексій Леонідович ; Одеський національний ун-т ім. І.І.Мечникова. - О., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Ю6*32 
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА853042

Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу [Текст] : монографія / [Н. Й. Басюркіна та ін. ; за ред. Ю. О. Бровкіної] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Київ : Гуляєва В. М. [вид.], 2020. - 150 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці гл. - 100 прим. - ISBN 978-617-7503-99-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних і аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Обґрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів закладів вищої освіти.


Дод. точки доступу:
Басюркіна, Наталія Йосипівна; Бєлали, Наталя Сергіївна; Бордун, Тетяна Василівна; Бровкіна, Юлія Олексіївна; Воєцька, Олена Євгенівна; Волошенко, Ольга Сергіївна; Гончар, Олексій Сергійович; Гордієнко, Людмила Василівна; Гушан, Сергій Васильович; Дорошенко, Анастасія Володимирівна; Драч, Артур Леонідович; Жигунов, Дмитро Олександрович; Зейналов, Руслан; Іванченко, Юлія Володимирівна; Іоргачова, Катерина Георгіївна; Карпінська, Ганна Володимирівна; Коваленко, Олена Олександрівна; Константинова, Тетяна Віталіївна; Корчагіна, Катерина Ігорівна; Котляр, Євгеній Олександрович; Котюжинський, Олексій Русланович; Кулькіна, Ірина Олександрівна; Малишкін, Валерій В'ячеславович; Мащенко, Ольга Іванівна; Молдаван, Антон Вадимович; Моргунова, Юлія Вікторовна; Приходько, Лілія Сергіївна; Просолович, Олена Борисівна; Савченко, Тетяна Вікторівна; Салавеліс, Алла Дмитрівна; Свистун, Тетяна Володимирівна; Соколова, Валерія Ігорівна; Соц, Сергій Михайлович; Тележенко, Любов Миколаївна; Тітлов, Олександр Сергійович; Турленко, Наталя Володимирівна; Хоренжий, Наталія Василівна; Шалений, Володимир Анатолійович; Швець, Марина Володимирівна; Швець, Юлія Василівна; Шикунова, Катерина Вікторівна; Бровкіна, Юлія Олексіївна (ред.); Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського