Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Шаран Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | ДС94226 Шаран, Лариса Олександрівна. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаран Лариса Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 268 арк.: рис., табл. - арк. 155-176Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА346768 Шаран, Лариса Олександрівна. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаран Лариса Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВС67903 Кулінарна етнологія [Текст] : підруч. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології" / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. Доценка В. Ф. ; Нац. ун-т харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2020. - 755 с. : рис. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-434-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Доценко, В. Ф.; Гавриш, А. В.; Пушка, О. С.; Цирульнікова, В. В.; Бондар, Н. П.; Голікова, Т. П.; Фурманова, Ю. П.; Шаран, Л. О.; Доценко, В. Ф. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Чит. зал картографічних видань
|
|
|