Водотовка В. І. Калориметричні методи оцінки стану рідинного харчового продукту в мікрохвильовому полі / В. І. Водотовка, Ф. М. Репа // Наук. вісті НТУУ "КПІ". - 2002. - № 1. - С. 15-19. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Запропоновано нові калориметричні засоби вимірювання поглиненої надвисокочастотної потужності рідинних харчових продуктів, інваріантних щодо їх макродіелектричних властивостей. Предложены новые калориметрические средства измерения поглощенной сверхвысокочастотной мощности жидких пищевых продуктов, инвариантных относительно их макродиэлектрических свойств. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-91-1с
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж16492 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|