Система НАССР : Довід. - Л. : Леонорм, 2003. - 217 c. - (Норм. база п-ва). - Бібліогр.: с. 217. - укp.Наведено відомості з історії створення міжнародної системи забезпечення безпечності харчових продуктів НАССР, а також принципи системи НАССР та Настанови Кодекс Аліментаріус щодо їх застосування з відповідними поясненнями. Розглянуто рекомендований міжнародний Кодекс загальних принципів гігієни харчових продуктів Кодекс Аліментаріус, Директиву Ради 93/43/ЕЕС, надано рекомендації ISO за стандартом ISO 15161:2001 щодо застосування стандарту ISO 9001:2000 для харчової промисловості. Приведены сведения по истории создания международной системы обеспечения безопасности пищевых продуктов НАССР, а также принципы системы НАССР и Указания Кодекс Алиментариус по их применению с соответствующими пояснениями. Рассмотрены Рекомендованный международный Кодекс общих принципов гигиены пищевых продуктов Кодекс Алиментариус, Директива Совета 93/43/ЕЕС, приведены рекомендации ISO по стандарту ISO 15161:2001 с целью применения стандарта ISO 9001:2000 для пищевой промышленности. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.1я2 + Л80-906я2
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС38622 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|