РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000091178<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шубин А. А. 
Методы контроля пищевых продуктов : Учеб. пособие / А. А. Шубин, Т. В. Нужная, Т. В. Крюк; Донец. гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2005. - 171 c. - Библиогр.: 7 назв. - рус.

Приведен сенсорный анализ и освещены инструментальные методы исследования, а также порядок подготовки проб для проведения экспертной оценки качества продуктов питания и методики определений содержания разных веществ (пищевых примесей, токсичных, канцерогенных соединений). Изложены теоретические основы основных органолептических, электрохимических, хроматографических, спектральных, термических и реологических методов анализа.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-7я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА673190 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського