РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000096872<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Коршунов А. Ф. 
Пищевые добавки : учеб. пособие / А. Ф. Коршунов, В. А. Гницевич; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2008. - 140 c. - Библиогр.: 18 назв. - рус.

Приведена характеристика пищевых добавок растительного и животного происхождения, используемых в современных технологиях в производстве пищевой продукции в промышленных условиях и предприятиях питания. Описаны основные группы добавок, в частности, улучшители консистенции и технологических процессов, поверхностно-активные, ароматические, подслащивающие, соленые, подщелачивающие вещества, усилители вкуса, заменители сахара, пищевые красители, консерванты пищевых продуктов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА697649 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського