РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000107639<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Чмиленко Ф. О. 
Хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. / Ф. О. Чмиленко, Л. П. Сидорова; Дніпропетр. нац. ун-т. - Д., 2006. - 304 c. - Бібліогр.: с. 290-291. - укp.

Наведено теоретичні відомості щодо властивостей харчових продуктів, зокрема, молока, м'яса, риби, меду, цукру, борошна, круп, хліба, кондитерських виробів, рослинних олій, тваринних жирів, яєць, овочів, фруктів, ягід, грибів, алкогольних і безалкогольних напоїв. Розкрито методику виконання лаборатних робіт з хімічного контролю їх якості. Описано особливості визначення жирності молока, вмісту білків у м'ясних продуктах, води у меді, холестерину в яєчному жовтку, заліза у винах, коньяках і коньячних спиртах.

Даны теоретические сведения о свойствах пищевых продуктов, в частности молока, мяса, рыбы, меда, сахара, муки, круп, хлеба, кондитерских изделий, растительных масел, животных жиров, яиц, овощей, фруктов, ягод, грибов, алкогольных и безалкогольных напитков. Раскрыта методика выполнения лабораторных работ по химическому контролю их качества. Описаны особенности определения жирности молока, содержания белков в мясных продуктах, воды в меде, холестерина в желтке, железа в винах, коньяках и коньячных спиртах.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.10я73 + Л80-7я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА694373 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського