Чмиленко Ф. О. Хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. / Ф. О. Чмиленко, Л. П. Сидорова; Дніпропетр. нац. ун-т. - Д., 2006. - 304 c. - Бібліогр.: с. 290-291. - укp.Наведено теоретичні відомості щодо властивостей харчових продуктів, зокрема, молока, м'яса, риби, меду, цукру, борошна, круп, хліба, кондитерських виробів, рослинних олій, тваринних жирів, яєць, овочів, фруктів, ягід, грибів, алкогольних і безалкогольних напоїв. Розкрито методику виконання лаборатних робіт з хімічного контролю їх якості. Описано особливості визначення жирності молока, вмісту білків у м'ясних продуктах, води у меді, холестерину в яєчному жовтку, заліза у винах, коньяках і коньячних спиртах. Даны теоретические сведения о свойствах пищевых продуктов, в частности молока, мяса, рыбы, меда, сахара, муки, круп, хлеба, кондитерских изделий, растительных масел, животных жиров, яиц, овощей, фруктов, ягод, грибов, алкогольных и безалкогольных напитков. Раскрыта методика выполнения лабораторных работ по химическому контролю их качества. Описаны особенности определения жирности молока, содержания белков в мясных продуктах, воды в меде, холестерина в желтке, железа в винах, коньяках и коньячных спиртах. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.10я73 + Л80-7я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА694373 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|