РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000117341<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ростовський В. С. 
Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - К. : Кондор, 2008. - 256 c. - Бібліогр.: с. 252-254. - укp.

Визначено сутність технології матеріального виробництва, охарактеризовано сучасний стан науково-технічного прогресу. Наведено загальну характеристику харчового виробництва, розглянуто режими та способи зберігання сировини, описано операції підготовки її до переробки. Досліджено будову та хімічний склад зерна, проаналізовано процес його переробки, визначено загальні та специфічні показники якості борошна. Наведено матеріали про технології виробництва хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських, лікеро-горілчаних виробів, хлібопекарських дріжджів, жирів та олій, цукру, крохмалю та крохмалепродуктів, солоду, пива, безалкогольних напоїв, етилового спирту, вина, молока та молочних продуктів, сирів, морозива та молочних консервів, а також м'яса, риби, м'ясо- та рибопродуктів, рибних консервів і консервування плодів і овочів.

Раскрыта сущность технологии материального производства, охарактеризовано современное состояние научно-технического прогресса. Дана общая характеристика пищевого производства, рассмотрены режимы и способы хранения сырья, описаны операции подготовки ее к переработке. Исследованы строение и химический состав зерна, проанализирован процесс его переработки, определены общие и специфические показатели качества муки. Приведены материалы о технологиях производства хлеба, хлебобулочных, макаронных, кондитерских, ликеро-водочных изделий, хлебопекарских дрожжей, жиров и масел, сахара, крахмала и крахмалопродуктов, солода, пива, безалкогольных напитков, этилового спирта, вина, молока и молочных продуктов, сыров, мороженного и молочных консервов, а также мяса, рыбы, мясо- и рыбопродуктов, рыбных консервов, консервирования плодов и овощей.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА711126 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського