Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000147847<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Юкало В. Г. Розщеплення <$E bold beta>-казеїну ферментами протеїназо-позитивних штамів Lactococcus lactis / В. Г. Юкало // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 37-39. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Досліджено протеоліз <$E beta>-казеїну протеїназо-позитивними штамами Lactococcus lactis ssp. lactis в модельній системі за умов, подібних до реальних умов виробництва ферментованих молочних продуктів. За допомогою методу гель-фільтрації на сефадексі G-25 показано, що значну частину продуктів протеолізу становлять низькомолекулярні пептиди, які можна використовувати для тестування на біологічну активність. Ключ. слова: ферментовані молочні продукти, протеоліз, протеїназо-позитивні штами Індекс рубрикатора НБУВ: Л95-9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|