![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000154068<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Полумбрик М. О. Дослідження гідратоутворення у водних розчинах фруктози. Використання фруктози в технологіях кондитерських виробів / М. О. Полумбрик, А. І. Українець, Л. С. Дегтярьов, В. В. Дорохович // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 40-42. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.За допомогою ЕПР спектроскопії і методу спінового зонда досліджено водні розчини фруктози в межах концентрацій 10 - 60 % і температурному інтервалі 10 - 60 <$E symbol Р>C. Установлено числа гідратації фруктози, а також енергетичні параметри гідратоутворення. Показано, що фруктоза має найменшу здатність до утворення самоасоціатів у порівнянні з глюкозою та сахарозою. Ці дані використано у ході вибору структуроутворювача для приготування мармеладних драглів. Ключ. слова: ЕПР спектроскопія, гідратація фруктози, мармеладні драглі Індекс рубрикатора НБУВ: Л86-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|