Шевченко О. Ю. Визначення впливів осмотичного тиску і стабілізація харчових продуктів / О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 65-67. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Узагальнено нагромаджений досвід та оцінено вплив осмотичного тиску та перспективи стабілізації продукції харчових виробництв.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"