РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000159942<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Головко М. П. 
Вплив кісткового харчового напівфабрикату на біохімічні показники крові у хворих з патологією опорно-рухової системи (клініко-експериментальне дослідження) / М. П. Головко, О. Є. Вирва, В. А. Філіпенко, Ф. С. Леонтьєва, О. П. Тимошенко // Ортопедия, травматология и протезирование. - 2007. - № 2. - С. 46-51. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Изучен состав костного пищевого полуфабриката (КПП). Показано, что в его состав входят такие компоненты, как оксипролин, тирозин, гексозамин, гексуроновые кислоты, кальций, фосфор - в соотношениях, которые дают возможность оптимизации метаболического обеспечения соединительной ткани. В эксперименте на белых крысах установлено, что применение КПП может способствовать заживленню костных дефектов и активизировать минеральный обмен. Добавление КПП к курсу традиционной терапии при коксартрозе оказывало положительное воздействие на характер метаболических процессов в костной и хрящевой тканях.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р418-29

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж26813 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського