РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000169703<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пітра М. М. 
Нові технології зберігання фасованої продукції / М. М. Пітра, О. І. Ковальов, В. П. Куштан // Упаковка. - 2006. - № 2. - С. 30-33. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.

Зазначено, що для збереження споживчої та біологічної цінності, а також смакових властивостей продукції на підприємствах харчової промисловості України використовують, в основному, традиційні способи переробки та зберігання продукції - консервування, стерилізація, швидке заморожування з наступним зберіганням у замороженому стані. Питання економії витрат у ході переробки та зберігання й якості кінцевого продукту є дуже важливим для сучасних підприємств, а тому одним із варіантів вирішення цієї проблеми є фасування продукції в асептичні мішки (АМ). В АМ фасується здебільшого рідка концентрована продукція після теплової обробки. Наведено принцип роботи нової технологічної лінії, що дозволяє пакувати продукцію кусочками в АМ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-909 + Л818.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського