Пітра М. М. Нові технології зберігання фасованої продукції / М. М. Пітра, О. І. Ковальов, В. П. Куштан // Упаковка. - 2006. - № 2. - С. 30-33. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Зазначено, що для збереження споживчої та біологічної цінності, а також смакових властивостей продукції на підприємствах харчової промисловості України використовують, в основному, традиційні способи переробки та зберігання продукції - консервування, стерилізація, швидке заморожування з наступним зберіганням у замороженому стані. Питання економії витрат у ході переробки та зберігання й якості кінцевого продукту є дуже важливим для сучасних підприємств, а тому одним із варіантів вирішення цієї проблеми є фасування продукції в асептичні мішки (АМ). В АМ фасується здебільшого рідка концентрована продукція після теплової обробки. Наведено принцип роботи нової технологічної лінії, що дозволяє пакувати продукцію кусочками в АМ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-909 + Л818.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|