Дорохович В. В. Цукровий діабет і значення глікемічного індексу при споживанні антидіабетичних продуктів / В. В. Дорохович, О. В. Бабіч // Харч. пром-сть. - 2005. - № 4. - С. 16-19. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Розглянуто проблему розроблення антидіабетичних борошняних кондитерських виробів, а саме здобного печива на пшеничному борошні та фруктозі й інуліні, гречаному борошні та фруктозі, вівсяному борошні та фруктозі. Наведено результати досліджень, що стосуються змінення глікемічного індексу зазначених продуктів. Ключ. слова: цукровий діабет, глікемічний індекс, інулін, фруктоза, гречане борошно, вівсяне борошно Індекс рубрикатора НБУВ: Л868
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|