Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000201691<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Петришин Н. З. Вплив соєвого борошна і препарату <$E bold beta>-каротину мікробіологічного на смак і аромат бубличних виробів / Н. З. Петришин // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 93-94. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Досліджено вплив соєвого борошна та масляного розчину <$E beta>-каротину мікробіологічного на черствіння й аромат бубличних виробів. Установлено, що в разі додання їх у тісто подовжується тривалість збереження свіжості бубликів і сушок, покращується аромат цих виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л835-106
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|