Піддубний В. А. Енергетичне підгрунтя тепло- і масообміну в харчових технологіях / В. А. Піддубний // Харч. пром-сть. - 2008. - № 6. - С. 80-83. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.
Проаналізовано енергетичні складові й енергетичні перетворення в середовищах харчових виробництв в інтересах інтенсифікації тепло- і масообміну стосовно кількафазних систем.
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"