Баглюк О. С. Сертифікація систем управління якістю та безпекою харчових продуктів на українських підприємствах в умовах сучасних інтеграційних процесів / О. С. Баглюк // Харч. пром-сть. - 2008. - № 6. - С. 145-147. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.
Проаналізовано сучасний стан сертифікації та підкреслено необхідність створення умов для широкого впровадження на вітчизняних підприємствах систем управління безпекою харчових продуктів згідно з принципами НАССР як єдиної системи забезпечення безпеки харчової продукції, що довела свою ефективність і прийнята міжнародними організаціями. Описано функціональну важливість наявності міжнародного стандарту на системи управління якістю на підприємстві під час здійснення зовнішньоекономічних операцій.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"