Юкало В. Г. Характеристика міцел казеїну, виділених у системі вода - білки молока - кислий полісахарид / В. Г. Юкало, Л. А. Сторож, Н. М. Барська // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 63-65. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Казеїнові міцели, виділені в системі вода - білки молока - пектин, досліджено за допомогою електронної мікроскопії та гель-фільтрації на сефарозі 2 В. Показано подібність виділених міцел молока до нативних казеїнових міцел із знежиреного молока за розміром, формою та масою. Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.1-1 с
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|