Гончаренко Т. П. Харчові добавки як об'єкт моніторингових досліджень / Т. П. Гончаренко, О. Г. Гончаренко // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. - 2008. - № 4. - С. 81-84. - укp.Надано методики визначення консервантів і підсолоджувачів, які використовуються у процесі виробництва безалкогольних напоїв, соусів, майонезів, кетчупів. Представлено середні результати вмісту харчових домішок в перелічених продуктах харчування, які визначено за допомогою методу високоефективної рідинної хроматографії. Результати дослідження показують, що кількісний вміст визначуваних консервантів і підсолоджувачів не перевищує максимально допустимих рівнів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1с
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23889 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|