![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000276023<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Домарецький В. А. Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій : монографія / В. А. Домарецький, А. М. Куц, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний, Р. М. Леус, І. В. Мельник; ред.: В. А. Домарецький; МОНМС України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Фенікс, 2011. - 696 c. - Бібліогр.: 38 назв - укp.Розглянуто теоретичні та практичні основи раціонального та збалансованого харчування людини, визначено основні закономірності харчових технологій і відповідних процесів, запропоновано комплексний підхід до удосконалення та розробки інноваційних технологій. Висвітлено фізико-, біохімічні та мікробіологічні основи харчових технологій, основи довготривалого зберігання харчової сировини та продуктів харчування без зміни їх якісних показників. Приділено увагу теоретичним і практичним питанням ресурсоенергозощадження в харчовій промисловості. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА742960 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|