РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000276023<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Домарецький В. А. 
Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій : монографія / В. А. Домарецький, А. М. Куц, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний, Р. М. Леус, І. В. Мельник; ред.: В. А. Домарецький; МОНМС України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Фенікс, 2011. - 696 c. - Бібліогр.: 38 назв - укp.

Розглянуто теоретичні та практичні основи раціонального та збалансованого харчування людини, визначено основні закономірності харчових технологій і відповідних процесів, запропоновано комплексний підхід до удосконалення та розробки інноваційних технологій. Висвітлено фізико-, біохімічні та мікробіологічні основи харчових технологій, основи довготривалого зберігання харчової сировини та продуктів харчування без зміни їх якісних показників. Приділено увагу теоретичним і практичним питанням ресурсоенергозощадження в харчовій промисловості.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА742960 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського