Пивоваров П. П. Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання : монографія / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, В. М. Михайлов, С. В. Іванов, А. А. Коваленко, Є. П. Пивоваров, В. В. Зайцев, Ю. Г. Абсалямов, А. В. Зайцев, М. О. Янчева; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 444 c. - Бібліогр.: 600 назв. - укp.Описано технології харчових продуктів з емульсійною, драглеподібною та пінною структурами на основі напівфабрикатів функціональних композицій, теоретичну модель одержання напівфабрикатів, визначено механізми та закономірності квазірівноважного стану. Висвітлено ресурсозберігальні технології структурованих продуктів на основі плодово-ягідної, овочевої та рибної сировини. Обгрунтовано параметри іонотропного гелеутворення з одержанням гідрогелів з заданими функціонально-технологічними властивостями в однофазних харчових системах. Проаналізовано технології капсульованої та гранульованої харчової продукції та визначено перспективи їх використання у складі продукції масового, лікувального та лікувально-профілактичного призначення. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80,0 + Л99,0
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА746045 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|