Дорощук В. О. Контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. / В. О. Дорощук, Г. М. Шевченко, С. А. Куліченко; Київ. нац. ун-т ім. Т.Шевченка. - К. : Наук. світ, 2009. - 104 c. - укp.Висвітлено особливості пробопідготовки у процесі аналізу харчових продуктів (ХП). Проведено сенсорний органолептичний аналіз ХП, наведено методи визначення жирів, білків, вуглеводів, не- й органічних мікрокомпонентів у ХП. Описано методи визначення жиру у молочних і хлібобулочних продуктів. Освещены особенности пробоподготовки при анализе пищевых продуктов (ПП). Проведен сенсорный органолептический анализ ПП, приведены методы определения жиров, белков, углеводов, не- и органических микроэлементов в ПП. Описаны методы определения жира в молочных и хлебобулочных продуктах. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1с я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА724411 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|