РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000286238<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Дорощук В. О. 
Контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. / В. О. Дорощук, Г. М. Шевченко, С. А. Куліченко; Київ. нац. ун-т ім. Т.Шевченка. - К. : Наук. світ, 2009. - 104 c. - укp.

Висвітлено особливості пробопідготовки у процесі аналізу харчових продуктів (ХП). Проведено сенсорний органолептичний аналіз ХП, наведено методи визначення жирів, білків, вуглеводів, не- й органічних мікрокомпонентів у ХП. Описано методи визначення жиру у молочних і хлібобулочних продуктів.

Освещены особенности пробоподготовки при анализе пищевых продуктов (ПП). Проведен сенсорный органолептический анализ ПП, приведены методы определения жиров, белков, углеводов, не- и органических микроэлементов в ПП. Описаны методы определения жира в молочных и хлебобулочных продуктах.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1с я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА724411 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського