Приліпко Т. М. Товарознавство переробки продукції тваринництва : навч. посіб. / Т. М. Приліпко, Й. З. Сірацький, В. О. Кадиш, Є. І. Федорович, І. В. Назаренко, Н. В. Букалова, О. М. Булатович, Н. В. Пустова, В. Б Косташ. - Кам'янець-Поділ. : Сисин О.В., 2011. - 256 c. - Бібліогр.: 20 назв. - укp.Проведено товарознавче оцінювання м'яса сільськогосподарських тварин і птиці, сортування яєць та яєчних продуктів свійської птиці, молока і молочних продуктів, шкіряної сировини. Визначено безпечність харчових продуктів і продовольчої сировини, основи зберігання харчової продукції (ХП). Наведено екологічну характеристику сучасних пакувальних матеріалів. Розкрито особливості тари та пакувального матеріалу для молока і молочних продуктів, зберігання і пакування м'яса та субпродуктів, м'ясних копченостей, ковбасних виробів, м'ясних консервів. Увагу приділено питанням ідентифікації ХП. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА746301 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|