РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000306868<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Приліпко Т. М. 
Товарознавство переробки продукції тваринництва : навч. посіб. / Т. М. Приліпко, Й. З. Сірацький, В. О. Кадиш, Є. І. Федорович, І. В. Назаренко, Н. В. Букалова, О. М. Булатович, Н. В. Пустова, В. Б Косташ. - Кам'янець-Поділ. : Сисин О.В., 2011. - 256 c. - Бібліогр.: 20 назв. - укp.

Проведено товарознавче оцінювання м'яса сільськогосподарських тварин і птиці, сортування яєць та яєчних продуктів свійської птиці, молока і молочних продуктів, шкіряної сировини. Визначено безпечність харчових продуктів і продовольчої сировини, основи зберігання харчової продукції (ХП). Наведено екологічну характеристику сучасних пакувальних матеріалів. Розкрито особливості тари та пакувального матеріалу для молока і молочних продуктів, зберігання і пакування м'яса та субпродуктів, м'ясних копченостей, ковбасних виробів, м'ясних консервів. Увагу приділено питанням ідентифікації ХП.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА746301 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського