Миколів І. М. Енергетичні потоки в харчових технологіях і їх складові / І. М. Миколів, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний // Харч. пром-сть. - 2010. - № 9. - С. 117-119. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Викладено результати аналізу загальних характеристик енергетичних потоків харчових виробництв, показано перспективи їх використання і розвитку.
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"