Устинов Ю. В. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів НУХТ / Ю. В. Устинов // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 17-19. - укp.Висвітлено наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових домішок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 е(4УКР) л3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|