Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000341524<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Любавіна О. О. Особливості використання підземних вод Харківщини у харчових виробництвах / О. О. Любавіна, В. Г. Михайленко, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торянік // Экология и пром-сть. - 2005. - № 3. - С. 37-38. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Проаналізовано хімічний склад та органолептичні властивості артезіанських вод Харківщини, що використовуються підприємствами харчової промисловості. Встановлено основні показники, які потребують кондиціювання. Розроблено та запропоновано технічні рішення коригування хімічного складу води. Запропоновано методи кондиціювання основних типів артезіанських вод Харківщини. Індекс рубрикатора НБУВ: Н761.101.2 + Л80-388
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25086 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|