РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000354662<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Антонюк П. О. 
Структурні зміни в харчовій промисловості в контексті продовольчої безпеки України / П. О. Антонюк // Пр. Одес. політехн. ун-ту. - 2002. - Вип. 2. - С. 303-306. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Відзначено, що існують різні форми і напрями структурних змін, які торкаються зовнішньоекономічної діяльності, рівня концентрації виробництва, форм власності на засоби виробництва, номенклатури і асортименту продукції, сировинних ресурсів і повноти їх використання. Розглянуто можливості удосконалення виробничих та інших структур для забезпечення продовольчої безпеки держави.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7 + Л80-6

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69121 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського