Антонюк П. О. Структурні зміни в харчовій промисловості в контексті продовольчої безпеки України / П. О. Антонюк // Пр. Одес. політехн. ун-ту. - 2002. - Вип. 2. - С. 303-306. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Відзначено, що існують різні форми і напрями структурних змін, які торкаються зовнішньоекономічної діяльності, рівня концентрації виробництва, форм власності на засоби виробництва, номенклатури і асортименту продукції, сировинних ресурсів і повноти їх використання. Розглянуто можливості удосконалення виробничих та інших структур для забезпечення продовольчої безпеки держави. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7 + Л80-6
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69121 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|