РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000372875<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сирохман І. В. 
Товарознавство продовольчих товарів : підручник / І. В. Сирохман. - К. : Знання, 2012. - 470 c. - Бібліогр.: с. 471 - укp.

Досліджено основні речовини харчових продуктів, що характеризують споживчі властивості. Наведено напрями покращання споживчих властивостей та розширення асортименту хліба та хлібобулочних виробів. Розкрито формування споживчих властивостей та асортименту виноградних вин. Визначено технологічні процеси й їх вплив на якість пива. Розглянуто формування споживчих властивостей та асортименту чаю, розкрито його хімічний склад і харчову цінність. Висвітлено жирові продукти, молоко та молочні продукти, м'ясо, яйця пташині та продукти їх переробки, риба та рибні товари.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС53873 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського