РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000386870<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Біологічні, технологічні і екологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва = Biological, technological and ekological aspects of production and processing of livestock products : матеріали III Міжнар. студ. наук. конф., 22 - 24 трав. 2013 р., Кам'янець-Поділ. / ред.: М. Г. Повозніков, А. Т. Цвігун; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський : Зволейко Д.Г., 2013. - 247 c. - укp. - рус.

Розглянуто питання, що стосуються годівлі тварин і технології кормів, розведення та селекції сільськогосподарських тварин, технології виробництва, переробки та стандартизації продукції тваринництва, ветеринарного забезпечення цієї галузі. Досліджено вплив повноцінності годівлі курей-несучок на їх яєчну продуктивність, типу годівлі на продуктивність свиней та якість свинини. З'ясовано роль ненасичених жирних кислот у життєдіяльності організму свиней. Обгрунтовано доцільність використання препаратів вітатон і бацел в раціонах вівцематок. Визначено ефективність згодовування бовілакту відлученим поросятам. Увагу приділено оптимізації жирового живлення перепелів м'ясного напряму продуктивності. Надано інформацію про використання найбільш продуктивних кросів курей на птахофабриках України, порівняльну характеристику розмірів сперміїв плідників різних видів сільськогосподарських тварин. Проаналізовано ефективність використання свиней різних генотипів. Визначено біологічні особливості стерляді, її вимоги до основних параметрів середовища. Досліджено селекційно-генетичні чинники підвищення продуктивності корів. Простежено динаміку вилову промислових хижих риб у Кременчуцькому водосховищі. Описано корисні властивості козячого молока. Розкрито перспективи птахівництва, з'ясовано вплив обробки високим тиском на мікроструктуру м'яса птиці. Розглянуто екологічні аспекти виробництва сільськогосподарської продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: П5 я431(0) + П8 я431(0) + Л80 я431(0)

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА767291 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського