Бандура В. М. Проектування технологічних процесів та підприємств для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. М. Бандура, І. В Гунько, І. П. Паламарчук, Л. В. Фіалковська, І. М. Берник; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : ВНАУ, 2012. - 265 c. - Бібліогр.: с. 263-265 - укp.Надано основні поняття, що стосуються проектування технологічних процесів та підприємств для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції, основ загальнобудівельного проектування. Розглянуто загальні питання проектування переробних і харчових виробництв, проблеми технологічного проектування. Наведено порядок проектування підприємств, основні складові будівельної частини проекту. Розглянуто конкретні методи проектування виробництв, наведено приклади планування та забудови промислових підприємств. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)321 я73 + Л80-4-02 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА759830 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|