![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000392952<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. 14 - 16 листоп. 2012 р., Харків / ред.: О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов; Харк. облдержадмін., Харк. торг.-пром. палата, Харк. держ. ун-т харч. та торг., ДП "Харк. регіон. наук.-вироб. центр стандартизації, метрології та сертифікації". - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 c. - укp. - рус.Розглянуто проблеми удосконалення процесів розробки та впровадження продуктів функціонального призначення. Досліджено можливості застосування соєвих компонентів у виробництві м'якого морозива. Проаналізовано перспективи використання харчової домішки "зеєсан-йогурт" у технології солодких страв з пінною структурою. Вивчено вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білка. Охарактеризовано відмінні риси і переваги одержаних результатів під час розробки спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогами. Вивчено показники якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачів. Проаналізовано сучасні методи визначення фальсифікації виноградних вин. Визначено шляхи формування сировинної бази м'ясопереробної галузі. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я431(0) + Л99 я431(0)
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА769184 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|