РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000392952<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. 14 - 16 листоп. 2012 р., Харків / ред.: О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов; Харк. облдержадмін., Харк. торг.-пром. палата, Харк. держ. ун-т харч. та торг., ДП "Харк. регіон. наук.-вироб. центр стандартизації, метрології та сертифікації". - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 c. - укp. - рус.

Розглянуто проблеми удосконалення процесів розробки та впровадження продуктів функціонального призначення. Досліджено можливості застосування соєвих компонентів у виробництві м'якого морозива. Проаналізовано перспективи використання харчової домішки "зеєсан-йогурт" у технології солодких страв з пінною структурою. Вивчено вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білка. Охарактеризовано відмінні риси і переваги одержаних результатів під час розробки спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогами. Вивчено показники якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачів. Проаналізовано сучасні методи визначення фальсифікації виноградних вин. Визначено шляхи формування сировинної бази м'ясопереробної галузі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80 я431(0) + Л99 я431(0)

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА769184 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського