![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000396206<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Штанько Л. О. Використання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості / Л. О. Штанько, О. М. Вознюк // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 41. - С. 41-47. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Наведено алгоритм застосування методики теорії обмежень на підприємстві харчової галузі. На підставі побудови дерева поточної реальності виявлено ключову проблему, що гальмує ефективний розвиток підприємства. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80,0 + У9(4УКР)306.71 в611
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|