РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000400631<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Погожих Н. И. 
Вода в пищевых продуктах и для пищевых продуктов : монография / Н. И. Погожих, В. В. Евлаш, А. И. Торяник, Л. В. Кононенко, Е. Ф. Аксенова; ред.: Н. И. Погожих; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2013. - 176 c. - рус.

Рассмотрены вода как системный компонент пищевых продуктов, физико-химические свойства водных коллоидных систем, вопросы водоподготовки и экспертизы качества воды для пищевых производств. Особое внимание уделено моделям воды как уникальной природной жидкости. Раскрыто понятие "системная вода" в пищевых продуктах. Охарактеризована модель стабилизации основного центра в одной среде такого белка, как гемоглобин. Приведены справочные данные о воде, факты и вымыслы о роли и влиянии воды на организм человека.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1с я431 + Л80-38 я431

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА771207 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського