Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000436631<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Данилова Л. А. Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива / Л. А. Данилова, А. Е. Мелетьев, Т. А. Березка, Т. В. Арутюнян // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10. - С. 23-26. - Библиогр.: 10 назв. - рус.Рассмотрена проблема негативного влияния кислорода на коллоидную стойкость пива. Предложено для защиты от окисления использовать антиоксиданты из растительного сырья на этапах кипячения сусла с хмелем и дображивания. Установлено, что наиболее эффективно способствуют стабилизации пива антиоксиданты из коры дуба и травы зверобоя. Індекс рубрикатора НБУВ: Л876.024
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|