Власенко І. Г. Система аналізу ризику і контролю критичних точок (НАССР) у контексті підвищення конкурентоздатності харчової продукції підприємств України / І. Г. Власенко, А. О. Левицька // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50. - С. 165-170. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Розглянуто питання технології виробництва та переробки сільськогосподарської сировини (СГС) і регулювання якості на різних технологічних етапах. Вказано на шляхи регулювання якості за здійснення технологічних стадій виробництва та переробки СГС. Розглянуто сутність системи аналізу ризику і контролю критичних точок, надано характеристику основних її принципів. Проаналізовано етапи вирішення завдань, виділених у логічній послідовності застосування системи. Акцентовано увагу на перевагах від впровадження системи, велике значення для розвитку економіки держави, особливо агропромислового комплексу, оскільки останній має величезний експортний потенціал. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-6 + У9(4УКР)305,0-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|