РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000439773<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Власенко І. Г. 
Система аналізу ризику і контролю критичних точок (НАССР) у контексті підвищення конкурентоздатності харчової продукції підприємств України / І. Г. Власенко, А. О. Левицька // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50. - С. 165-170. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Розглянуто питання технології виробництва та переробки сільськогосподарської сировини (СГС) і регулювання якості на різних технологічних етапах. Вказано на шляхи регулювання якості за здійснення технологічних стадій виробництва та переробки СГС. Розглянуто сутність системи аналізу ризику і контролю критичних точок, надано характеристику основних її принципів. Проаналізовано етапи вирішення завдань, виділених у логічній послідовності застосування системи. Акцентовано увагу на перевагах від впровадження системи, велике значення для розвитку економіки держави, особливо агропромислового комплексу, оскільки останній має величезний експортний потенціал.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-6 + У9(4УКР)305,0-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського